Medewerkers

Lieke Doornkate

Horend, hoofdbehandelaar bij Doof & Co; psychotherapeut/Gz-psycholoog.
30 jaar geleden ontmoette ik dove mensen en was heel geïnteresseerd in hun taal; de Nederlandse Gebarentaal (NGT). Met veel enthousiasme heb ik de gebarentaal verworven en ben nu vaardig in NGT. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt hoe belangrijk gelijkwaardigheid tussen doven en horenden is. Zij hebben ieder hun eigen ervaringen en kennis en willen deze gelijkwaardig met elkaar uitwisselen. Om die reden is Doof & Co opgericht.
In de behandeling gaan we samen op zoek hoe jouw positieve kwaliteiten naar boven kunnen komen zodat jij in je eigen kracht komt te staan.

BIGnr. GZ: 89050888025 / PT:19050888016

Jeantine Janse

Dove gedragstherapeut en EMDR-therapeut. EMDR is een techniek om trauma’s te kunnen verwerken. Met mijn ervaringsdeskundigheid als dove weet ik wat de pijnpunten bij doven zijn, bijv. buitensluiting en niet erbij kunnen horen in de horende omgeving (familie, werk, opleiding).

In de behandeling verdiepen wij ons samen in hoe je kan omgaan met pijnpunten die doof-zijn met zich meebrengt. Zoals jullie zien, ben ik kaal. Dat komt door alopecia (haarziekte).

Claudia de Vries

Ik ben slechthorend en opgegroeid met dove ouders. Bij Doof & Co werk ik in de functie van systeemtherapeut, en geef ik o.a. relatie en gezinstherapie. Bijvoorbeeld om communicatiepatronen in systemen met doven, slechthorenden en horenden te verbeteren. Ook bied ik individuele therapie bij uiteenlopende klachten, bijvoorbeeld bij depressieve en/of angst klachten.

Bart Carboex

Ik werk bij Doof & Co als GZ-psycholoog. Enige tijd geleden raakte ik geïnteresseerd in de gebarentaal en de Dovencultuur. Ik beheers de gebarentaal nu aardig en wil dit graag verder verbeteren.  
Mijn visie op het leven is dat het nooit perfect verloopt. Het gaat met ups en downs en tegenslagen gepaard, dat is normaal. We kunnen samen onderzoeken wat jouw kwaliteiten en vaardigheden zijn en hoe we die kunnen gebruiken om jouw problemen op te lossen.

BIGnr. GZ: 29065119125

Marjan Weeda

Ik werk als psychiater bij Doof & Co. Gebarentaal is voor mij nog nieuw maar ik ben het aan het leren.
Als psychiater heb ik aandacht voor de héle patiënt en zijn achtergrond én omgeving.
Samen met de patiënt, en samen met mijn collega’s, probeer ik te onderzoeken wat het probleem is. Maar we kijken ook naar wat er wél goed gaat. Zo kunnen we beslissen hoe wij kunnen helpen. Als medicatie nodig is dan kan ik die voorschrijven.

BIGnr. Psychiater: 49054733401

.

Meike Brock

Ik ben Toegepast Psycholoog. Ik ben doof en ik communiceer in Gebarentaal. Bij mij kom je voor intakegesprekken, dat is het eerste gesprek. Ik stel dan vragen aan jou over hoe jij opgroeide, wat je hebt meegemaakt en wie jij bent als persoon. Ook vraag ik aan jou waar jij tegenaan loopt en van welke problemen jij last hebt. Daar maak ik dan een verslag voor de regiebehandelaar. Daarnaast doe ik ook steunend-structurerende gesprekken. In die gesprekken oefenen we bijvoorbeeld hoe jij je grenzen aan kunt geven, hoe je 'nee' kan zeggen en hoe je stevig in je schoenen kan staan.

.

Karin Roze

Mijn naam is Karin Roze, klinisch psycholoog. Ik werk al lange tijd in de GGZ voor dove en slechthorende mensen en kan mij goed uitdrukken in de Nederlandse gebarentaal. In behandeling ligt mijn interesse meest bij traumabehandeling (o.a. EMDR), en emotieregulatieproblemen,  waaronder Dialectische Gedragstherapie. Ik houd me ook bezig met psychodiagnostiek en geef daarin supervisie. Voor Doof & Co zal ik voornamelijk psycho-diagnostische onderzoeken doen.

BIGnr. GZ/KP: 59066799525 / PT: 79066799516

.

Collega's

Bij Doof & Co werken meer collega's dan je op de deze site ziet. Vanwege privacyredenen zijn niet alle collega's hier zichtbaar.

Als je daar meer informatie over wil, kun je contact opnemen met ons via info@doofenco.nl

.